Un tip facea autostopul pe o strada pustie

Un tip făcea autostopul pe o stradă pustie, într-o noapte neagră şi în mijlocul unei furtuni de zăpadă puternice. Timpul trecea, nici o maşină pe drum, şi furtuna făcea să nu vadă nici la doi paşi în faţa lui.

La un moment dat apare o maşină şi se opreşte în dreptul lui… Fără să analizeze mult situaţia, tipul se urca în maşină. După ce închide uşa , se uită spre cel de la volan… şi încremeneşte. La volan nu era nimeni!

publicitate

Maşina porneşte uşor, iar tipul, deja îngrozit, stătea lipit de scaun, fără să poată scoate vreo vorba. Apare o curbă, tipul începe să se roage în gând să scape cu viaţa şi, exact când intra maşina în curbă, apare o mâna prin geam şi roteşte volanul.

Tipul, deja paralizat de groază, vede cum de fiecare dată când ajunge la o curba, mâna apare prin geam şi roteşte volanul. La un moment dat, văzând că se apropie de oraş, îşi face curaj şi sare din maşină. Intra în primul bar care îi iese în cale, cere două pahare de vodcă şi începe să le povestească celor din bar experienţa groaznică prin care a trecut.

Toţi rămân pe gânduri când îşi dau seamă că tipul plânge, cu toate că nu era beat. După vreun sfert de oră, alţi doi tipi îngheţaţi bocnă intra în bar, şi vanzandu-l pe tip, unul dintre ei îi zice celuilalt:

– Auzi măi, asta nu e tâmpitul ăla, care s-a urcat la noi în maşină în timp ce noi o împingeam?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *