Un avion zbura spre Montreal

Un avion zbura spre Montreal, când o blondă se ridică de pe locul ei de la Economic Class și se așează pe un loc de la First Class.

Însoțitorul de zbor o vede și o roagă să-i arate biletul. Apoi, îi spune blondei că ea a plătit un loc la Economic Class așa că va trebui să se așeze în spate.

publicitate

Blonda îi dă replica: „Sunt blondă, sunt frumoasă, merg la Montreal și am de gând să stau aici!”

Însoțitorul intră în cabina piloților și le spune de bomba blondă care nu vrea să stea pe locul plătit ci stă la First Class. Copilotul se duce la ea și încearcă să-i explice din nou cum stau lucrurile.

Blonda îi raspunde la fel: „Sunt blondă, sunt frumoasă, merg la Montreal și am de gând să stau aici!” Copilotul îi spune pilotului că – probabil – vor trebui să aștepte până la aterizare și acolo să o dea pe mâna poliției și să fie arestată.

Pilotul îi raspunde: „Ce spui?… e blondă?… Mă ocup eu atunci. Sunt însurat cu o blondă. Eu vorbesc „limbajul”!

Se duce la blondă, îi șoptește ceva la ureche, la care ea: ”Oh, mă scuzați…” și se mută înapoi pe locul ei de la clasa Economic. 

Însoțitorul de zbor și copilotul sunt uimiți și îl întreabă ce i-au spus de a reușit s-o facă să se mute la locul ei fară să mai facă scandal. „I-am spus că First Class-ul nu merge la Montreal!”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *