Sotul vine de la serviciu acasa

Într-o zi soțul vine de la serviciu si nu poate baga masina în garaj deoarece pe aleea spre garaj erau trântite bicicletele copiilor.

Da sa bage bicicletele în garaj si gasește jeep-ul sotiei deschis si câinele plin de noroi întins pe bancheta din spate. Nedumerit, intra în curtea interioară unde vede copiii într-o baltă de noroi, piscina si ea murdară, copiii se stropeau cu furtunul. Ingrijorat , intră în bucatarie nu fara a observa ca geamul de la usa era plin cu palmute de ciocolată, clanta îmbracata în felii de sunca si gaura cheii înfundata cu un cârnat.

publicitate

În bucatarie curgea apa, frigiderul era deschis si continutul lui varsat pe podea, farfurii si pahare murdare peste tot. Pe masa o balta de suc, mustele roiau pe masa. Pe jos nu se putea calca altfel, decât pe mâncarea catelului sau în continutul borcanelor de muraturi.

Panicat si alb la fața, incepe sa îsi caute soția prin toata casa. Era un vacarm de nedescris – televizorul si computerul erau date la maximum. Intra în baie unde prosoapele pluteau pe podea într-o baltă de apa si sulurile de hârtie igienica erau derulate prin cuier, prin cada si pe mânerul de la usa.

În sfârsit îsi gaseste soția în ultimul dormitor relaxata cu o mască pe fata, bigudiuri în par. Citea o revista si asculta muzică cu căstile pe urechi. Cu un ultim efort, o întreabă ce s-a întâmplat. Ea îi raspunde:

-Îti aduci aminte când te întorceai acasă si ma întrebai ce am facut toata ziua ??? Ei bine… azi n -am facut nimic!!!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *