Se insoara baiatul

Un băiat da telefon din Paris la familie în București și-și anunță părinții c-a hotărât să se căsătorească!

Foarte fericiți, părinții l-au felicitat și li s-a promis că el, fiul iubitor, le va trimite și bilete de avion și le-a spus că-i așteaptă cu o mare surpriza. A doua zi mama-l suna și-l roagă-n lacrimi să-i spună ce surpriza le face, să “știm și noi cum să ne pregătim”.

publicitate

După multe discuții și la insistentele mamei, băiatul îi spune: – Mami scumpa, aici, la Paris, sunt alte mentalități, progresiste, nu ca cele învechite de la noi. Mă însor cu Gheorghe cu care am plecat din Romania” cu el am relații din clasa a XIl-a!

Nu se mai aude nimic, telefonul începe să sune ocupat, mama și-a pierdut cunoștința. O găsește soțul, o readuce la viață și după ce soția îi povestește îngrozitoarea veste, soțul îi zice:

– Mario, las’ că-l iau eu în primire, că doar n-o să ratam căsătoria unicului nostru copil, care-i mare balerin la Paris! Își suna fiul, dis de dimineața, care-i raspunde somnoros:

– Ce-i tata?

– Mă Ionele, să nu lungim vorba! Am lămurit-o pe maica-ta că, că timpurile s-au schimbat și tu vei trai într-o tara civilizata și progresista ca Franța. Dar ca s-o liniștesc și mai bine, spune-mi ca-ntre bărbați: eu ce costum să-mi pun, de socru mare sau socru mic?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *