Rugaciunea unui barbat

Un barbat era satul sa tot mearga la munca in fiecare zi iar sotia lui sa stea acasa bine mersi. Voia sa vada cu ochii lui ce se petrece in timp ce el muncea din greu la birou, asa ca se apuca si spune o rugaciune lui Dumnezeu:

– Doamne eu merg la serviciu in fiecare zi si muncesc 8 ore pe zi, in timp ce sotia mea sta fara nici o grija acasa. Vreau ca si ea sa stie prin ce trec eu zilnic, asa ca, te rog, fa o schimbare pentru o zi. Eu sa fiu in locul ei si ea in locul meu.

publicitate

Dumnezeu, in minunata sa intelepciune, i-a indeplinit dorinta. In dimineata urmatore, destul de sigur pe sine, barbatul se trezi in pielea sotiei sale. S-a ridicat, a gatit micul dejun, a trezit copiii, le-a pregatiti hainele, le-a facut pachetele pentru scoala, apoi i-a dus la scoala, a venit repede acasa, a adunat toate hainele si le-a pus la spalat, apoi s-a dus la cumparaturi si, din nou acasa, ca sa lase cumparaturile; apoi a plecat sa plateasca diverse cheltuieli lunare. Revenit(a) acasa a curatat cutia pisicii si a imbaiat cainele…

Era deja ora 14. A facut paturile, a adunat alte rufe si le-a pus si pe acestea la spalat, a aspirat in toata casa si a sters praful. A fugit apoi la scoala dupa copii. Apoi s-a ocupat de ei pentru ca acestia sa-si faca temele. S-a instalat la masa de calcat si a luat la rand toate camasile spalate, uitandu-se cu coada ochiului la TV… La ora 16:30 a inceput sa pregătească mancarea de cina.

Dupa cina, a spalat vasele, a adunat din nou toata hainele, a facut baie copiilor si i-a pregatit pentru culcare. La ora 9 era deja extenuat(a) datorita treburilor din timpul zilei. Era asteptat de „soțul” sau. A doua zi, când s-a trezit a alergat să se roage în genunchi la Dumnezeu:

– Doamne, nu știu ce a fost in mintea mea când ți-am cerut să fiu în in locul soției! Te rog sa ne faci așa cum eram!

Dumnezeu îi răspunde: -Fiule, sper că ai învățat lecția, dar acum este imposibil, mai ai de așteptat 9 luni pentru că tocmai ai rămas gravidă și va trebui să naști…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *