O femeie cumpara un dulap

O femeie merge la magazinul de mobilă și cumpără un dulap mare pentru haine. Ajunge acasă cu dulapul și se gândește să-i facă o surpriză soțului și să monteze singură dulapul.

Scoate instrucțiunile de montat și montează singură dulapul. După ce termină, se uită cu mândrie la dulapul montat. În acel moment, trece tamvaiul prin fața geamului. De la zguduitură, dulapul se prăbușește. Femeia se apucă iarăși să monteze dulapul. Pe când este iarăși gata, trece din nou un tramvai. Dulapul se prăbușește din nou. Se apucă din nou: montează dulapul la loc, trece tramvaiul, dulapul se prăbușește. Supărată, merge înapoi la magazin și face reclamație. Meseriașul magazinului este trimis la fata locului, să vadă care e problema. Se apucă meseriașul și monteză și el dulapul. 

publicitate

La trecerea tramvaiului, se prăbușește dulapul, din nou. Se apucă din nou, montează dulapul la loc, trece tramvaiul, dulapul se prăbușește. La care, meseriașul:
– Știți ceva, doamnă, eu mai montez o dată dulapul, mă bag după aceea înauntru și poate văd așa mai bine din ce cauză se tot prăbușește, când trece tamvaiul!
Zis și făcut: intră în dulap și închide ușa. În momentul acela, vine soțul acasă, vede dulapul:

– O, iubire, văd că ai cumpărat un dulap nou!
Merge la dulap și deschide ușa. Când îl vede pe celălalt în dulap, se înroșește de furie, și întreabă nervos:
– Ce cauți aici?
La care, meseriașul speriat:
– Dacă vă spun că astept tramvaiul, mă credeți?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *