Nevoile fiecaruia

Într-o seară, săptămâna trecută, eram cu iubita mea în pat. După ceva timp am început să ma dau cu binisorul pe langa ea şi să devin din ce în ce mai entuziast…. m-a calmat ea când a zis:

– Nu pot acuma, nu sunt dispusă… Aş fi vrut numai să mă ţii în braţe.

publicitate

-CUM? Dar de ce nu poţi? Ce ai? Şi atunci, a rostit cuvintele pe care orice bărbat de pe planeta ar vrea să nu le audă niciodată:

– Tu pur şi simplu nu înţelegi nevoile mele emoţionale pe care le am eu ca femeie, ca să pot să-ţi îndeplinesc nevoile tale fizice ca bărbat?

La privirea mea nelămurită, ea raspunde:

– Chiar nu poţi să mă iubeşti aşa cum sunt sau stai cu mine doar pt ce fac cu tine în dormitor?

Înţelegând că în seara aia n-am nici o şansă, şi că nu se va întâmpla nimic, m-am întors cu spatele şi am adormit. În ziua următoare l-am sunat pe şeful meu şi mi-am luat o zi liberă, ca să petrec timpul cu ea. Am dus-o într-un centru comercial mare la secţiunea cu haine de damă. Am însoţit-o până ce a probat câteva costume scumpe. Nu a putut să se hotareasca ce să aleagă, aşa că am zis să le luăm pe toate. A vrut şi pantofi, care să se asorteze cu costumele, aşa că i-am zis să aleagă câte o pereche pentru fiecare costum. Am ajuns şi la secţiunea cu bijuterii, unde i-am luat cercei cu briliante. Ce să vă zic, era tare entuziasmată.

Am crezut că mă pune la incercare când a cerut să-i iau şi o fustiţă de tenis deşi nu a jucat tenis niciodată, si nu stie nici macar regulile.

– Da, sigur, iubita.

Zâmbindu-mi, în sfârşit a zis: – Cred că asta ar fi totul. Putem merge la casă să plătim.

Eu, abia m-am abţinut când i-am zis: – Nu pot acuma, nu sunt dispus.

Faţa i-a devenit palidă, falca i-a „căzut” şi a zis: – Cum ?

– Am vrut numai să ţii aceste lucrurile în braţe ceva timp … Tu pur şi simplu nu înţelegi problemele mele financiare pe care le am ca bărbat, ca să fiu în stare să îndeplinesc nevoile tale pe care le ai ca femeie să faci cumpărături. Chiar nu poți să mă iubești așa cum sunt sau stai cu mine doar pt lucrurile pe care ți le cumpăr?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *