Mi-am cumparat un dulap nou

Mi-am cumparat un dulap de la Ikea. Fericire mare pentru ca, in sfarsit, imi pot depozita cat de cat toate ” hodoroagele mele „.

Încep sa-l montez. Trece tramvaiul si zbang, se demoleaza dulapul. O iau de la inceput. Montez dulapul, arata super, vine tramvaiul si zbang, iar se demoleaza. Sun la Ikea, le spun ce s-a intamplat si o rog pe madam sa imi trimita un meșter care sa-mi monteze dulapul. Vine nenea, ii explic ce am patit, zambeste frumos si zice:

publicitate

„Stați linistita, il rezolv eu”. Se pune nenea, monteaza dulapul, ne holbam cu toti ochii la dulap, vine tramvaiul si zbang, se demoleaza dulapul. Nenea ramane masca, și zice: „nu se poate, o luam de la inceput”. Montează dulapul inca o data, vine tramvaiul si iar o ia razna dulapul. Zice nenea: ” imposibil, am pus toate suruburile, dar stiti ce, îl mai montez o data si ma bag in dulap sa vad ce se intampla cand trece tramvaiul”.

Bine dom´le, baga-te in dulap. Monteaza nenea dulapul, arata super, se baga in dulap, inchid usile si stam ca proștii așteptând tramvaiul.Se aude usa de la intrare; vine sotul fericit si zice:

„Aaaaaaa, super, ai dulap nou”. Deschide usa la dulap si da de nenea. Nenea zice: ” Hai, poti sa-mi tragi un pumn in nas, oricum nu o sa ma crezi ca eu doar asteptam tramvaiul…”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *