Doi preoti s-au decis sa mearga la mare in vacanta

Doi preoti s-au decis sa mearga la mare in vacanta. De asemenea, au hotarat sa faca din asta o adevarata vacanta si prin urmare au convenit sa nu poarte nimic ce le-ar putea trada apartenenta la clasa clericilor……

De indata ce au ajuns acolo, au intrat intr-un magazin si au cumparat niste camasi ultra-colorate, pantaloni scurti, sandale si ochelari de soare. In dimineata urmatoare, s-au dus la plaja, imbracati in hainele lor noi. Pe cand stateau tolaniti in sezlonguri, savurand fiecare bauturica, soarele si peisajul, o blonda mortala, cu mini-bikini venea catre ei leganandu-si ametitor soldurile.

publicitate

Bietii preoti au ramas cu ochii holbati la femeie. Cand sa treaca pe langa ei, ea le-a zambit si le-a spus:- Buna dimineata, Parinte! Apoi s-a indepartat. Cei doi au ramas blocati. Cum oare si-a putut da seama blonda ca ei sunt preoti?

A doua zi, s-au dus din nou la magazin si si-au luat niste haine si mai colorate decat cele din ziua precedenta. Cei doi s-au asezat iarasi pe plaja in sezlonguri, bucurandu-se de atmosfera de vacanta. Dupa un timp, aceeasi blonda superba, se indreapta catre ei. Din nou, le zambeste, le adreseaza cate un “buna dimineata, Parinte” si se indeparteaza. Unul dintre preoti, nu mai poate suporta si striga:

– O clipa, domnisoara.

– Da, raspunde aceasta.

– Uite, noi chiar suntem preoti, si suntem fericiti cu asta, dar, pentru numele Domnului, spune-ne, cum ai putut sti ca suntem preoti fiind imbracati asa?

– Parinte raspunde ea, sunt eu, maica Aglae!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *