Big John

Un şofer de autobuz a mers ca de obicei la serviciu, a pornit autobuzul şi a plecat pe traseu. Nimic deosebit la primele câteva staţii, câţiva oameni care au urcat, câţiva care au coborât şi totul a fost normal.

La următoarea staţie însă, un tip enorm a urcat în autobuz, aproape doi metri de înalt, cu constituţie de luptător. S-a uitat spre şofer zicând:

publicitate

– Big John nu cumpără bilet!

Şi apoi s-a aşezat pe un scaun. Şoferul, scund de felul său, era slăbănog si genul de om blând. Asa că nu s-a certat cu Big John, dar nu i-a convenit chestia asta deloc. În următoarea zi se întâmplă acelaşi lucru: Big John a urcat iar în autobuz, a spus tare că el nu cumpără bilet şi s-a aşezat. Următoarea zi iarăşi, şi tot aşa şi zilele următoare.

Şoferul n-a mai rezistat, deja avea insomnii din cauza lui Big John care-şi bătea joc de el. Aşa că intr-un final, s-a înscris la nişte cursuri de haltere, karate, judo şi alte arte marţiale. După câteva luni, deja era foarte puternic, mai mult, devenise foarte stăpân pe el. Aşa că, ziua următoare, când Big John urca în autobuz şi spuse „Big John nu cumpără bilet” şoferul s-a ridicat i-a aruncat o privire cruntă şi-a zbierat la el:

– Şi de ce nu?

Big John l-a privit foarte uimit şi i-a replicat scurt:

– Big John are abonament.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *